Over ons

Talentjobs draait daarbij het bemiddelingsproces om. Niet de baan, maar de talenten en drijfveren van de kandidaat zijn het vertrekpunt. Pas als we die kennen, introduceren we je bij een bedrijf. Want de karakters en ambities moeten wel bij elkaar passen. Dat is geen verkooppraatje: we slagen erin een langdurige en intensieve relatie met onze kandidaten en bedrijven op te bouwen.

Werven voor de lange termijn

Ons uitgangspunt zijn tevreden kandidaten en bedrijven. Niet alleen voor de eerste 6 maanden, maar voor de lange termijn. We maken gebruik van een groot netwerk van kandidaten die we goed kennen. We weten dus wie we voorstellen.

 • Bemiddeling tussen beste kandidaten en topbedrijven
 • Talenten, karakter en ambitie kandidaat zijn het uitgangspunt
 • Vervullen rol loopbaancoach en geven objectief advies

 

Wil je weten welke vacatures en werkgevers aansluiten bij jouw profiel en persoonlijke wensen? Of heb je behoefte aan een persoonlijk carrièregesprek met één van onze ervaren specialisten? Laat dan hieronder je gegevens achter, zodat we contact met je kunnen opnemen voor een afspraak!


Bent u werkgever? Klik dan hier

Wat anderen over ons zeggen

 • Dankzij de Young Talent Group heb ik nu niet alleen een beter cv, maar is er ook een wereld aan mogelijkheden open gegaan met betrekking tot opties na mijn master (banenmarkt, mogelijke traineeships). Zeker de moeite waard om in contact te komen.

  Janneke VerhaeghStudent Master International Business & Master Management of learning

 • De Carrièrebus is absoluut een aanrader voor een ieder die een goed klankbord nodig heeft! Hun expertise en vertrouwelijkheid zal ervoor zorgen dat jij met je borst vooruit, je hoofd omhoog en vol goede moed hun mooie Amerikaanse schoolbus uitloopt.

  David TempelVoorzitter Bèta Bedrijvendagen Groningen

 • YTG geeft bijzonder bruikbare adviezen en weet deze op een prettige manier over te brengen. Het gaat daarbij niet alleen om wat er in een cv hoort maar ook om hoe je cv een weerspiegeling is van jezelf. Zeker een aanrader!

  Erik GielstraMaster Accountancy & Controlling, RUG